ŞANLIURFA / SİVEREK - Başekin İlkokulu

MUSTAFA SARAY - Müdür Yetkili Öğretmen

Müdür Yetkili Öğretmen MUSTAFA SARAY, 01.01.1995 tarihinde Adana Seyhan´da doğmuş olup aslen Adıyaman Kahtalıdır. İlköğretime 2000 yılında Gaziantep Şehitkamil Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu´nda başlayıp 2008 yılında mezun olmuştur. Daha sonra aynı yılda Adana Çukurova Çağrıbey Lisesi´ne başlayıp dört yıl okuduktan sonra Türkçe-Matematik (Eşit Ağırlık) bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Mezun olduğu yılda girmiş olduğu 2012 YGS-LYS sınavlarından almış olduğu puanlar neticesinde 2012 ÖSYS sonuçlarına göre Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü tercihlerinde birinci sırada kazanmıştır. Bununla birlikte üniversite eğitim dönemlerinde İngilizce Eğitim Dil Sertifikası (C1), MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği, Etkili İletişim, Diksiyon , Takım Çalışması ve Yönetim Becerileri alanlarında uluslararası alanda geçerli eğitim sertifikaları almıştır.

2016 yılında Adıyaman Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü iyi dereceyle bitirmiştir.Mezun olduğu yılda 2016 KPSS LİSANS-EĞİTİM BİLİMLERİ-ÖABT ve yine bu yılda yeni bir uygulama sınavı olan SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK mülakatlarında başarılı olarak 10 EKİM 2016 ÖĞRETMEN ATAMALARI sonucunda Şanlıurfa Siverek Başekin İlkokulu´na Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı.Halen görevinin başında olup eğitim çalışmaları ve araştırmalarına devam etmektedir.